Profiel aanmaken

Om gratis jouw voorspelling voor de eredivisie voetbalpool op te kunnen slaan dien je eerst een profiel aan te maken.

Een profiel maak je aan door in de menubalk op de link 'Doe Mee' te klikken om vervolgens een willekeurige naam, wachtwoord en je emailadres op te geven.

Optioneel kun je ook de naam van een subpool invullen. Zie het onderdeel 'Subpool aanmaken' voor meer informatie hierover.

Als je een profiel hebt ingevuld en opgeslagen, wordt je direct ingelogd zodat je je voorspelling kunt invullen. Je profielgegevens ook naar het opgegeven e-mail adres verstuurd.

Voorspelling invullen

Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je je voorspelling voor poule invullen.

Voor elke wedstrijd die gespeeld wordt dien je de winnaar of gelijkspel te voorspellen.

Heb je alle voorspellingen ingevuld en opgeslagen dan kun je deze later nog wijzigen tot 5 minuten voor aanvang van een wedstrijd. Dit doe je door in te loggen op de site en vervolgens op 'Mijn voorspelling' te klikken.

Subpool aanmaken

Het is mogelijk om tegen je vrienden, familie of collega's in je eigen subpool te spelen.

Een subpool maak je aan door bij het registreren van je profiel een teamnaam in te vullen. Als je collega's, vrienden of familie dezelfde teamnaam invullen tijdens het aanmaken van hun profiel komen ze automatisch in jouw subpool terecht.

Degene die een subpooltje opricht krijgt direct de aanvoerderds rechten en kan deelnemers die zich ongevraagd in de subpool inschrijven weer verwijderen.

Je kunt de subpool waar je inzit bekijken door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord dat je bij het aanmaken van je profiel hebt opgegeven en vervolgens op 'mijn subpool' te klikken.

Ook kun je onbeperkt deelnemen aan meerdere subpools met één profiel. Onder 'Mijn Subpool' kun je dit regelen.

Nodig dus je vrienden, collega's of familie uit en geef de naam van je subpool aan hen door. Gebruik het tell-a-friend formulier om dit simpel te doen.

Puntentelling

Voor de uitslagen gaan we uit van de uitslagen die de officiele kanalen publiceren. Als deze informatie niet correct is, of niet beschikbaar, dan beslist de organisatie. Eventuele correcties op de uitslag (in verband met doping, diskwalificatie etc.) die pas bekend worden na doorvoering van de uitslagen werken niet door in de punten van deze pool.

Voor elke wedstrijd waarvan je de uitslag goed hebt voorspeld krijg je 1 punt.

Data wordt geladen...

loading

Nieuwste deelnemers (14739)

11 Jan 18:19 Nederland mknol
30 Dec 02:34 Nederland Rubengerrits
20 Dec 10:50 Algerije wtgrkvvs
12 Dec 09:18 Nederland ">